BOWLS & JUICES

BOWLS & JUICES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 559 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bowls & Juices. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2022 om 1:54 T eten was op zich heerlijk. Er n GRATIS drankje bij gekregen omdat ze iets niet hadden . Jmmr dat ik iets extra s toevoegde en eevoor betaalde maar dat er amper in had ..
15 jul 2022 om 3:02 Erg lekker gegeten! Ook was de bestelling ruim optijd
14 jul 2022 om 9:13 Order never came
12 jul 2022 om 19:40 Slecht, slechter, slechst. Oncomplete bestelling, saus die je niet hebt aangegeven, sponzige tonijn, een en al vies. Bestel hier niet!!
12 jul 2022 om 16:21 Vers, lekker en gezond! Toppers zijn dit.
10 jul 2022 om 22:51 All good
9 jul 2022 om 6:46 Super lekker gegeten! Bezorging was on point. Ik heb niks te klagen, alleen maar liefde!
9 jul 2022 om 0:10 Myn vaste stek voor pokebowl. Ben netjes gebeld met de vraag hoelaat ik er zou zijn.
8 jul 2022 om 21:30 Very bad consistency. I order here a lot. Sometimes it’s perfect, most times it’s absolutely not. I ordered a pokebowl with extra crunchy chicken (like I always do) and there were exactly 5 small pieces of chicken. Fingers crossed when you order!
8 jul 2022 om 0:43 Ik bestelde om 22:30, het was er 00:30. Ondertussen 2 keer gebeld of ik wat anders wilde ipv kip + de 1e keer vroeg ie of ik een goede review wilde achterlaten. Lastig als je de rijst niet kookt en het enige eetbare de broccoli is. What a joke
7 jul 2022 om 21:57 Lekkere wok ! chickenstrips waren heerlijk zijn nog lekkerder met chili saus vgmij
7 jul 2022 om 21:08 Eerst verkeerde bestelling gekregen.Na contact beloofd opnieuw te leveren…maar helaas niets meer. Is nu al de 2e keer verkeerde bestelling dus niet nog een keer